Reviews


4 stars after 14 reviews
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestellen ging prima op de overzichtelijke website. Afhalen oogde erg rommelig, veel mensen bezig met de bestelling, laatste dingen moesten nog gebeuren toen ik het kwam afhalen. Toen ik thuiskwam miste er ondanks de vele mensen en controles een box. Hierover gebeld, was te ver weg om nogmaals langs te gaan, geld zou teruggestort worden. 8/4/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het bedrijf gesloten en stond ik voor een gesloten deur. Antwoord apparaat maar ingesproken dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen eten dus, ook niets in huis en geen tijd meer voor de supermarkt. Heel jammer want ik heb altijd hele goede service gehad. Wie weet was er iets gebeurd dat kan natuurlijk ook. Gelukkig had ik nog niet betaald. Hoop snel iets van jullie te horen. 7/27/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We moesten nog 20 mn wachten op de bestelling, vandaar 4 sterren. Maar we kregen een heerlijk flesje water en super verse sushi 7/20/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service heerlijk sushi van goede kwaliteit vriendelijke mensen die je met super veel passie helpen niets is teveel wat je vraagt 7/6/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer afgehaald. Zeer vriendelijke mensen en kwaliteit is prima. Wel jammer dat er geen wasabi bij geleverd wordt en de gratis edamame boontjes uit de actie weken er ook niet bij zat. 6/29/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, alleen op 1 zalmrol teveel wasabi 6/15/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker. Hele vriendelijke jongens ! 6/9/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was erg lekker, goede kwaliteit en goede 'woensdagdeal.' Helaas moest ik 20-25 min wachten, maar kreeg extra drinken en paar stukjes sushi extra voor 't ongemak. Weg aardige jongens. 5/13/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top 5/4/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, aardige bediening This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi. 4/21/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en de jongens in de zaak zijn erg vriendelijk! Ze hebben leuke acties! Kregen ook nog 4 gratis blikjes erbij! 4/13/2022
Sushi Time Barendrecht Woensdag Het Vlak 13 0180-787429
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ging mis met de website, bestelling telefonisch doorgegeven… ging weer mis….. en moest het daardoor zelf op de website doen, maar heb daar, omdat ik het snel wilde doen, verkeerde box aangeklikt 😓 dus dat was minder…telefonisch de sensation de luxe besteld…. En aangeklikt later toen dat ook niet werkte…. De sensation box 🙄 maar de smaak was zeker aan te raden 3/31/2022
Beste Trudy, Wij zijn inderdaad deze week overgegaan naar de nieuwe site. Helaas stond nog niet alles goed. Nu is dit wel het geval dus hopelijk zien we u snel terug en gaat het goed vai de site. Dank voor de feedback
Nijkerk 5 stars after 541 reviews
Nijkerk